Какао-терте (Гана 52,7% жирності) 1000 г
265 ₴
- Немає в наявності
- Код: 27191
- +380 (96) 167-64-09пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (63) 273-28-71ТЦ Олімпійський, пн-пт 10-20
ЯКАО ТЕРТЕ (какао-паста, какао-маса, чорний шоколад) — отримують способом перетирання какао-бобових бобів.
Какао терте — це основний компонент будь-якого шоколаду та багатьох шоколадних виробів. Також із нього отримують какао-паста та какао-порошок.
Какао терте — це смачно, корисно, якісно, натурально!
Запевняю вас — жодні магазинні цукерки не пахнуть так ароматно, як цукерки, приготовані вами з какао тертого! Кілька разів зробите цукерки з какао + какао-паста + цукор + трохи часу перед телевізором = дуже смачно, корисно та цікаво.
І у вас завжди буде чим здивувати гостей і з чим піти в гості!
Використовується ТЕРТО какао під час виготовлення:
- справжнього та смачного шоколаду
- випічки
- олія какао плюс терте какао
- цукерок з різною начинкою (фрукти, мус, желе, горішки тощо)
- напої, муси, глазурі
- гарячого шоколаду
- косметики
- і так далі... політ фантазії безмежний
Застосування тертого какао в косметології
широко використовується в косметології, завдяки активному комплексу речовин, спрямованих на тонізацію та підтягування шкірних покривів. Застосовується в: шоколадних масках, обгортаннях, масажах і ваннах.
Активні речовини, що містяться в тертому какао, допомагають шкірі підтримувати бар'єрні функції й оптимальний рівень енергії,
синтезувати колаген та еластин,
активувати обмінні процеси.
Підтягує шкіру, сприяє усуненню розтяжок і розгладжуванню зморщок, захищає від передчасного старіння, допомагає зберегти здоров'я шкіри, продовжити її молодість і красу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Proteininkiev |
Користувацькі характеристики | |
Країна | Гана |
Тип | порошок |
Ціна за порцію | 1,325 гр |
Тип упаковки | пачка |
Вага | 1000 м |
- Ціна: 265 ₴