Какао-терте
КАКАО ТЕРТЕ (какао-паста, какао-маса, чорний шоколад) - отримують шляхом перетирання какао бобів.
Какао терте - це основний компонент будь-якого шоколаду і багатьох шоколадних виробів. Також з нього одержують какао-олію і какао-порошок.
-
Какао-терте (Гана 52,7% жирності) 500 г
145 ₴Немає в наявності+380 (73) 100-29-52пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (96) 167-64-09пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (63) 273-28-71ТЦ Олімпійський 10-19
-
Какао-терте (Гана 52,7% жирності) 1000 г
265 ₴Немає в наявності+380 (73) 100-29-52пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (96) 167-64-09пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (63) 273-28-71ТЦ Олімпійський 10-19
-
Какао-терте (Гана 52,7% жирності) 25000 г
4 125 ₴Немає в наявності+380 (73) 100-29-52пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (96) 167-64-09пн-пт 10-18, сб 11-15
- +380 (63) 273-28-71ТЦ Олімпійський 10-19